Köster Sails

Köster Sails | Al bijna 40 jaar uw zeilmakerij in de binnenstad van Enkhuizen.

Naast buiskappen en tenten is  er nog een scala aan doekproducten die wij graag voor u kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan huiken, rolfokhoezen, lazy bag’s, lierhoezen, stuurwielhoezen, giekkleden, schaduwdoeken, railingzeilen etc…

Wij zijn een hecht team van 5 personen die met passie en continu interesse onze producten ontwikkelen en maken. Het bedrijf wordt geleidt door Bianca en André. Het is een echt ouderwets familiebedrijf. Dit borgt de passie en inzet die we tonen. 

Dankzij deze teamspirit zijn we in staat om continu te ontwikkelen. Dit doen we op verschillende vlakken.

Zo hebben we minimaal 1x in de maand een toolboxmeeting. Hierin bespreken we hoe het proces in het bedrijf verloopt, hoe we dit kunnen verbeteren en  op welke wijze we onze producten en technieken kunnen ontwikkelen. 

Zo hebben wij de stap genomen om het gehele proces te digitaliseren. We meten digitaal in met verschillende technieken en werken deze uit in CAD software. Deze techniek heeft ons en onze klanten tot nu toe veel gebracht

Wilt u weten wat wij voor u kunnen verzorgen? Kijk dan op onze site! Ook kunt u op deze site een aantal producten bestellen. Deze producten zijn altijd maatwerk. Of u geeft maten op en wij maken het voor u, of u geeft een boottype op die wij reeds in onze bibliotheek hebben staan. 

Categorieën: Zeilen en canvas