Joosten Watersport

joostenwatersport-watersportwinkel-bootwinkel
https://www.joostenwatersport.nl/

Joosten Watersport: dé specialist in watersportartikelen

Joosten Watersport

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen. Wij zijn met onze watersportwinkel gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer. Op een oppervlakte van 300 m2, hebben wij een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en aan zeil- en casualkleding.

Denk hierbij aan verf van Epifanes, Boero, IJsselcoatings en International. Elektronica van Garmin, Raymarine en Watcheye, zoals plotters, stuurautomaten, AIS en GPS. Schoonmaakartikelen van o.a. Riwax, Starbrite, Renskib, Epifanes, International en Fresh Marine. Touwen van English Braid en Marlow. Rubberboten van Talamex, producten als ankers, klokken, verlichting, verrekijkers en accu’s en ook Harken, Selden, Spinlock, Victron, Ronstan en nog vele andere merken zijn in onze winkel te vinden. Dit assortiment vindt u ook terug in onze webshop!

Op onze kleding afdeling vindt u technische merken als: Musto, Gill, Helly Hansen, Icebreaker en mooie casualkleding en accessoires van onder andere: Jack Wolfskin, Tenson, Dubarry, Armor Lux, Roosenstein Wolke, Key West, Breton Stripe, Teva, Nord Berg, Buff, Julbo en Dale of Norway.

Onze webshop en service

Joostenwatersport.nl is één van de grotere online shops voor de watersport, zeilsport, pleziervaart en outdoor sport en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. En een zeer ruim aanbod aan meer dan 8.000 producten, je vindt bijna alles wat je zoekt: de beste producten voor zeezeilers en recreatieve zeilers.

Vele klanten waaronder zowel recreatieve watersporters als zeezeilers en vertrekkers gingen je namelijk al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige service. Wij bieden in Nederland voor 16:00 uur besteld is morgen in huis, een gegarandeerde goede verzending, snelle levering, 30 dagen retourrecht, retourservice en een vakkundig team dat altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!

 

 
 
Mooi bovenaanzicht.

Wij zijn ook voorzien van een groot gasdepot. Wij verkopen en ruilen gasflessen om voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het onderhouden van schepen. Daarbij moet u denken aan de meest uiteenlopende werkzaamheden, zoals:
In de was zetten
Wekelijkse schoonmaak beurt (ligplaats Enkhuizen) 
Polijsten
Schillen van onderwaterschip
Oude verflagen verwijderen en opnieuw aanbrengen
Gelcoat reparaties
Ontgelen
Antifouling smeren en advies
Osmose preventie systeem opbouwen
Vochtmetingen 
Maar ook:
Teakdek verantwoord reinigen
Het schoonmaken van het schip voordat u aan boord komt
Wintertent aanbrengen of opbergen
Mast werkzaamheden, Raymarine top unit, Winddex, marifoon, verlichting enz 
Plaatsen van nieuwe of gebruikte apparatuur.
Sanitair, pompen, fittingwerk
 
Dit alles voeren wij uit met daarvoor bestemd professioneel gereedschap en ervaring. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.
FLEXIMA® Matras wordt met de hand op maat gemaakt in Oostenrijk. Dit is de garantie voor een perfecte pasvorm en maatwerk.
Internationaal staat Flexima ​​erom bekend dat de matrassen op maat worden gemaakt in de hoogste kwaliteit en pasform. Dit unieke kenmerk van het speciale matrasontwerp voor de nautische sector is al tot volle tevredenheid van veel van onze klanten getest. De op maat gemaakte matrassen zijn inmiddels over de hele wereld in veel hutten te vinden. Wij van Joosten watersport verkopen dsaarom met trots deze geweldige matrassen. bent u ook benieuwd en zou u wel eens willen proef liggen. Voel en zie de matras bij ons in de winkel.