Joosten Watersport

https://www.joostenwatersport.nl/

Joosten Watersport: dé specialist in watersportartikelen

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen. Wij zijn met onze watersportwinkel gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer. Op een oppervlakte van 300 m2, hebben wij een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en aan zeil- en casualkleding.

Denk hierbij aan verf van Epifanes, Boero en International. Elektronica van Garmin, Raymarine en Watcheye zoals plotters, stuurautomaten, AIS en GPS. Schoonmaakartikelen van Riwax, Starbrite en Renskib, touwen van English Braid, rubberboten van Talamex, producten als ankers, klokken, verlichting, verrekijkers en accu’s en ook Harken, Selden, Spinlock, Victron, Ronstan en nog vele andere merken zijn in onze winkel te vinden. Dit assortiment vindt u ook terug in onze webshop!

Op onze kledingafdeling vindt u technische merken als: Musto, Gill, Helly Hansen, Imhoff en Icebreaker en mooie casualkleding van onder andere Buff, Dale of Norway, Tenson, Teva, Breton Stripe, Key West, Nordberg, Roosenstein Wolke, Armor Lux en Dubarry.

Over onze webshop en service in watersportartikelen

Joostenwatersport.nl is één van de grotere online shops voor de watersport, zeilsport, pleziervaart en outdoor sport en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. En een zeer ruim aanbod aan meer dan 8.000 producten, je vindt bijna alles wat je zoekt: de beste producten voor zeezeilers en recreatieve zeilers. 

Vele klanten waaronder zowel recreatieve watersporters als zeezeilers en vertrekkers gingen je namelijk al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige service. Wij bieden in Nederland voor 16:00 uur besteld is morgen in huis, een gegarandeerde goede verzending, snelle levering, 30 dagen retourrecht, retourservice en een vakkundig team dat altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!

Geen tijd of geen zin? Wij kunnen uw boot vanaf het topje van de mast tot aan de onderkant van de kiel verzorgen, zodat u meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Zeilen en genieten!

Nieuw matras nodig? Deze kunnen wij ook leveren! Laat u adviseren in de winkel voor een matras op maat.
 
Mooi bovenaanzicht.

Wij zijn ook voorzien van een groot gasdepot. Wij verkopen en ruilen gasflessen om voor een aantrekkelijke prijs.