Joosten watersport

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen. Wij zijn met onze watersportwinkel gevestigd aan de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer. Op een oppervlakte van 300 m2, hebben wij een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en aan zeil- en casualkleding. Denk aan aan verf van Epifanes, Boero en International. Elektronica van Garmin en Raymarine, Watcheye, zoals plotters, stuurautomaten, AIS en GPS. Schoonmaakartikelen van Riwax, Starbrite en Renskib, touwen van English Braid, rubberboten van Talamex, producten als ankers, klokken, verlichting, verrekijkers en accu’s en ook Harken, Selden, Spinlock, Victron, Ronstan en nog vele andere merken zijn in onze winkel te vinden. Dit assortiment vindt u ook terug in onze webshop! Op onze kledingafdeling vindt u technische merken als: Musto, Gill, Imhoff en Icebreaker en mooie vrijetijdskleding van onder andere Buff, Dale of Norway, Gaastra, MC. Gregor, Tenson, Teva, Bretonse streep, Key West, Noordkaap, Roosenstein Wolke, Armor Lux en Dubarry.

Over onze webshop en service in watersportartikelen

Joostenwatersport.nl is één van de grotere online shops voor watersport, zeilsport, pleziervaart en outdoor sport en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. 8.000 producten, je zou alles wat je zoekt: de beste producten voor zeezeilers en recreatieve zeilers.

Vele klanten zijn zowel recreatieve watersporters als zeezeilers en vertrekkers gaat je namelijk al voor! Zij profiteerde ook van onze geweldige service. Wij bieden in Nederland voor 16:00 uur besteld is morgen in huis, een snelle levering, 30 dagen retourrecht, retourservice en een vakkundig team dat altijd voor je klaarstaat om de beste technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!