Brovo-Scheepsbouw

De Volvo Penta dealer van Enkhuizen

Motoren: Levering en inbouw van motoren en bijbehorende installaties

Metaal: Las en constructie werk voor bedrijven en particulieren

Techniek: Levering en inbouw van schroefassystemen , hydraulische systemen en overige technische installaties
Wij leveren vakwerk op het gebied van motoren, metaal en techniek. Wij staan voor: Meedenken, flexibiliteit en kwaliteit
Wij denken met u mee: Voor al uw vragen op het gebied van techniek en constructie zoeken wij de oplossing die bij u past. Flexibiliteit: Wij zijn een klein bedrijf dat goed samenwerkt met andere bedrijven vakgebieden ( timmerwerk, elektrische installaties, tuigage )
Kwaliteit: Wij beschikken over vakmensen met kennis en ervaring in techniek en constructie. Deze kwaliteit vind u terug in al onze leveringen en diensten.
Faciliteiten: Kraan voor het hijsen van boten tot 15 ton. Mobiele kraan voor het hijsen van motoren tot 2 ton. Kade lengte 31m. Lassen; tig, mig/mag en elektrode voor staal, RVS en Aluminium Kantbank; 30 ton Plaatschaar; 1 tot 16mm staal op 2m.
Verder hebben wij een goed uitgeruste motoren werkplaats met vele speciale gereedschappen voor alle denkbare Volvo Penta motoren. Ook voor de nieuwe elektronisch gestuurde motoren hebben wij de benodigde diagnose en uitlees apparatuur in huis
Categorieën: Motor en voortstuwing