Brigitte Majoor Stoffeeratelier

Brigitte Majoor Stoffeeratelier

Gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van maritieme stoffering, waaronder allerlei soorten kussens, matrassen, ligbedden, stoffering van stuurstoelen, etc etc.

Scheepsstoffering

Het plezier van watersport wordt zoveel groter als u ook echt tot rust kunt komen aan boord en een comfortabel matras of goede kussens kunnen hierin al een heel verschil maken!

Naast het op maat vervaardigen van bootkussens en matrassen, kunt u hier ook terecht voor het laten bekleden van stuurstoelen en het maken van hoezen.

Er wordt met u meegedacht  in oplossingen en mogelijkheden wat betreft design, kwaliteit en prijs; tenslotte is er geen schip of eigenaar hetzelfde.

In het atelier beschikken wij over een mooie collectie hoogwaardige stoffen, UV- en zeewaterbestendige stoffen,  leer en kunstleer.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Nadat u uw wensen per mail of telefonisch kenbaar heeft gemaakt, evt. voorzien van wat foto’s en maten, kan doorgaans vrij snel  een heldere prijsindicatie gegeven worden.

Als u zich hierin kunt vinden, komen wij aan boord de mallen maken en afhankelijk van de situatie krijgt u een advies op maat.

Na de definitieve opdrachtbevestiging  gaan wij voor u aan het werk!

Bezoek enkel op afspraak.

Categorieën: Interieur en bekleding