Store Category: Zeilen en canvas

Zeilmakerij Joeri Daniel

Een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten buitenbekleding, voornamelijk binnen de nautische sector. Het overgrote deel van de werkzaamheden bestaat uit opmaat vervaardigde boot/cabrioletkappen welke in diverse, hoogwaardige materialen worden geleverd. Verandaschermen en zonwering behoren ook tot de werkzaamheden. Kortom, een bedrijf wat U graag persoonlijk wil voorzien van een passende offerte.

Zeilmakerij De Vries

Op onze site vindt u gedetailleerde informatie over onze verschillende produktlijnen: toer- en wedstrijdzeilen, lichtweerzeilen, canvaswerk en tuigages. We leveren een zeer compleet ‘bovendeks’ pakket van hoge kwaliteit, mét een goede prijs-kwaliteits-verhouding.​ Wij beschouwen zeilmaken als een proces van voortdurende ontwikkeling en innovatie. Het verwerken van ervaring en kennis is een essentieel element. Zelf zijn […]

United Baltic Sails

Allround zeilmakerij voor jachten, rond- & platbodems en met als extra specialisatie: Tall Ship’s. Wij beschikken in Enkhuizen over een eigen service & onderhouds werkplaats. In de loop van ons inmiddels 25 jarig bestaan uitgegroeid tot een bijzonder breed georienteerd bedrijf met een persoonlijke benadering voor de watersporter en zeilende beroepsvaart.

Köster Sails

Köster sails vervaardigd buiskappen, achtertenten, huiken, maindrop systemen, afdekkleden voor sloepen, winterkleden voor zeiljachten enz.