Simonis Voogd Design

Simonis Voogd Design is een internationaal ontwerp bureau van zeil- en motorjachten. De studio, opgericht in 1983 in Zuid Afrika, heeft sinds 1999 ook een vestiiging in Enkhuizen. Tot de klantenkring behoren vele bekende namen als Dehler, Fareast Yachts, Pacer Yachts, Breehorn, Max Fun Boats, Leopard Catamarans, X-Craft, maar ook grote one-off projecten zijn in de afgelopen 30 jaar succesvol afgerond, met overwinningen in nationaal en internationaal bekende zeilwedstrijden. 

Simonis Voogd Design is leider op het gebied van CAD/CAM technologie en heeft door de jaren heen verschillende efficiënte methoden ontwikkeld om hoge kwaliteit jachtdesign te integreren met geavanceerde en efficiënte bouwmethoden. Het bedrijf heeft een stevige reputatie voor het kunnen leveren op tijd en met de mate van detail die door de werf om efficiënt te produceren. 

In de loop der jaren heeft Simonis Voogd Design zijn eigen unieke positie bereikt in de internationale jachtdesign wereld door het creeren van prijswinnende ontwerpen op cruising gebied als ook race winnende ontwerpen voor de verschillende rating systemen.​
alt
De Trompet 17b
1601 MK Enkhuizen
Telefoon: +31 (0)228 321 900
E-mail: info@simonis-voogd.com
Website: http://www.simonis-voogd.com
Toon op Kaart
Kaart Sluiten

Categorieën

Tuigage / Dekbeslag
Zeilen en Canvas
Winkels / Uitrusting / Techn. kleding
Houtwerk / Casco / Jachtschilders
Gas / Water / Elektra / Electronica
Motor en voortstuwing
Havens / Toerisme / Verhuur / Zeilscholen
Jachtmakelaars / Advies / Expertise
Winterstalling / Kranen
Interieur en bekleding
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
Back to top